Hvad kan I forvente

Her på siden kan I læse mere om, hvad I kan forvente af et vejledningsforløb

Sammen med jer kan vi finde vej til det, der er den bedste støtte for jeres barn. I er eksperterne. Der er jer som skaber resultaterne- Vi vil gerne guide jer!

Ved opstartsmødet får i udleveret en kopi af overdragelsesskemaet. Denne indeholder indskrevne datoer og aftaler for forløbet Vi laver en vedligeholdelsesplan som afleveres til jer og sagsbehandleren, minimum en uge inden afslutningsmødet. Vedligeholdelsesplanen gennemgår vi på afslutningsmødet, hvor I også er med. Her kan I give jeres mening til kende.

Referater og vedligeholdelsesplanen giver vi kun til jer og sagsbehandler - ingen andre. Ønsker I, at andre skal læse det, skal I selv sørge for dette.

Under vejledningen kan vi tage noter. Det er personlige noter, som vi bruger til at rette indsatsen til, så I sikres bedst muligt udbytte af forløbet.

Vi har underretningspligt til de sociale myndigheder, hvis vi oplever at jeres barns udvikling er i fare. I vil, som udgangspunkt, blive orienteret før en underretning finder sted.

 

Dekorativt billede

Kontaktinfo

Videnscenter

Vil du vide mere om vores ydelser, har du spørgsmål eller ønsker uddybende materiale? Du er velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. 

Hanne Trier Josefsen
Teamleder
Tlf.: 40163898 

Alice Eijgendaal
Funktionsleder
Tlf.: 21543904 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail