Kurser og temadage

Her på siden kan du læse om de kursus- og uddannelsestilbud vi tilbyder i Døgn & Familiestøtte Herning

For forældre og plejeforældre

Temadag for forældre til piger med autisme i alderen 5-17 år.  Dagen vil give jer mere viden om den særlige måde som autisme spektrum forstyrrelser viser sig på hos piger. Temadagen er gratis for forældre i Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Herning kommuner. Der vil blive serveret en let forfriskning.

Læs om temadagen.

For professionelle (lærer og pædagoger)

Generalisering er et 1-dags seminar. På denne dag vil du blive orienteret om principper og handlemuligheder indenfor ART metoden. Samtidig bliver der rig lejlighed til at afprøve nogle af de mere praktiske elementer i ART. Seminaret er en udbygning af ART træner uddannelsen.

Læs om Generalisering.

Art træner uddannelsen forløber over 2 x 4 dage. ART står for Agression Replacement Training. ART er et program  for børn og unge med risiko for at udvikle adfærdsmæssige problemer. Som ART træner bliver du i stand til at køre et ART-forløb. 

Læs om ART træner uddannelsen.

ART Family TIES  er en 3-dags overbygning af ART træner uddannelsen. I ART Family TIES uddannes du i at arbejde med flere familier, i én stor gruppe. Principperne om modellæring er de samme som i ART.

ART Family TIES uddannelse.

SPT uddannelse. SPT står for social perceptions træning. Uddannelsen kan stå alene, men kan også ses som en naturlig overbygning af ART.

Læs om SPT træner uddannelsen.

Dekorativt billede

Kontaktinfo

Jette Irene Grønne
Funktionsleder
Tlf.: 30529873
Mobil: 30529873
Send e-mail til bufjg@herning.dk

Alice Eijgendaal
Funktionsleder
Tlf.: 21543904
Mobil: 21543904
Send e-mail til bufae@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.