Om at bo på Mejeriet

Hos os har alle unge deres eget værelse. De deler badeværelse med en anden ung. De unge kan bruge fælleslokalerne, hvor der er køkkenalrum, TV stue, badeværelser, samt aktivitetsrum. Derudover råder vi over et stort udenoms areal med mulighed for boldspil, hoppepude, bålhygge og meget andet. 

Vi bor i cykel og gå afstand til uddannelsessteder og indre by.

Struktur og rammer

Vi støtter de unge til at være i gang med skole eller beskæftigelse. Dette tilpasser vi til den enkelte i samarbejde med den anbringende myndighed. Vi lægger vægt på, at de unge deltager i aktiviteter og oplevelser.

På Mejeriet har hverdagen en struktur der er let at genkende. I huset hjælper vi hinanden med alle de praktiske opgaver. At leve sammen med andre giver den enkelte mulighed for at erfare, hvordan det er at være i et fællesskab.

Vi holder husmøde hver 14. dag. Her tager de unge og medarbejderne i fællesskab stilling til livet i huset. Møderne er et godt sted at øve sig i, hvordan et demokrati fungerer. På mødet lægges planer for fælles aktiviteter og der drøftes aktuelle emner. Medarbejderne er med til at styre møderne og de hjælper de unge med at finde løsninger på det de har svært ved.

At bo sammen med andre kræver at den enkelte kan tage hensyn til forskelligheder. På Mejeriet har vi klare regler omkring alkohol og rygning. Vi forholder os til gældende regler og lovgivning indenfor området.

Kontakt os

Anders Holst Jonassen
Funktionsleder
Tlf.: 51321176
Mobil: 51321176
Send e-mail til anders.jonassen@herning.dk

Mai Rask
Teamleder
Mobil: 
Send e-mail til mai.rask@herning.dk

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.