Døgn

Her på siden kan du læse om de døgntilbud vi tilbyder til børn og unge i Døgn & Familiestøtte Herning

Vi har børn og unge med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne, eller sociale og adfærdsmæssige problemer. Vi har overordnet to forskellige typer af døgntilbud til børn og unge - Familiepleje og Botilbud.

Familiepleje. Her bor barnet/den unge sammen med en familie i et almindeligt hjem. Omsorgspersoner har forskellige faglige kompetencer.

Læs om Familiepleje.

Botilbud. Her bor barnet/den unge sammen med andre børn og unge, med lignende udfordringer. Omsorgspersoner er fagfolk og specialister med mange kompetencer. Vi har 3 botilbud med hver deres specialer:

  • Agerbo er et tilbud til børn og unge med autisme spektrum forstyrrelse og/eller gennemgribende udviklings- og personlighedsforstyrrelser. Alder 0-18 år. Læs om Agerbo.
  • Mejeriet er et tilbud til unge med en psykisk sårbarhed, flere har psykiatriske diagnoser. Alder 14-23 år. Læs om Mejeriet.
  • Tjørringhus er et tilbud til børn og unge med multiple funktionsnedsættelser, der har udfordringer med spasticitet, epilepsi, samt hjerneskader. Alder 0-22 år. Læs om Tjørringhus.
Dekorativt billede

Kontaktinfo

Alice Eijgendaal
Centerleder
Tlf.: 21543904
Mobil: 21543904
Send e-mail til alice.eijgendaal@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.