Agerbo

Her på siden kan du læse om Agerbo. Vi er et aflastningstilbud til børn og unge fra 0-18 år.

Vi har børn og unge med autisme spektrum forstyrrelse, ADHD samt gennemgribende udviklings- og personlighedsforstyrrelser.

Vi har 21 pladser fordelt på både døgn og aflastning. 

Læs mere om døgn her.

Der er både mulighed for aflastning i hverdagene og i weekenderne. Vi har 2 specialiserede grupper for børn/unge i aflastning.

Vi har 6 værelser med både døgn- og aflastningspladser. Vores dag er præget af faste rutiner der tilgodeser barnets dag bedst muligt.

Vores børn er meget forskellige. De har derfor forskellige dagsprogrammer. Dagsprogrammer giver forudsigelighed og tryghed i hvordan dagen forløber. Dette er meget vigtig for vores børn.

Børnene har hver deres forcer og interesser. Vi tilrettelægger de daglige aktiviteter, så de passer til de enkelte børn. Vi udfordrer børnene, hvor de har behov for det. En tur kan i sin enkelthed være en køretur, der giver ro til at slappe af. Det kan også være en tur i skoven. Det kan være på legeplads. Eller et andet sted hvor børnene kan udvikle sig motorisk og socialt.


Vi har 8 værelser med både døgn- og aflastningspladser. Vores dag er præget af faste rutiner der tilgodeser barnets/den unges dag bedst muligt.

Vores aflastningsbørn/unge har meget forskellige problematikker. Vi har et skarpt øje for deres forskelligheder og forskellige niveauer. Og vi ønsker at samværet skal bygge på tillid og respekt. 

Børnene/de unge har hver deres forcer og interesser. Vi tilrettelægger de daglige aktiviteter, så de passer til de enkelte børn. Vi udfordrer børnene, hvor de har behov for det. 


Dekorativt billede

Kontaktinfo

Majken Toft Fabech
Funktionsleder
Mobil: 40227442
Send e-mail til hchmf@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.